Maria van Ginneken

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. Integratieve therapie, coaching, counseling en relatietherapie in Capelle aan den IJssel. Ik begeleid met hart en ziel individuën en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

 

 

Omdat ik mijn praktijk wil verkleinen is Heart-to-Heart Coaching sinds 1 mei gevestigd aan de Franckstraat 8 in Capelle aan den IJssel. De gesprekken worden alleen op dit adres gehouden – vanwege de extra (reis)tijd is het is niet mogelijk om aan huis te komen.

Helaas kan ik momenteel geen nieuwe cliënten aannemen 

Wanneer u dat wilt kan ik u op de wachtlijst plaatsen. Geeft u dan alstublieft aan of uw voorkeur naar overdag of de avond uitgaat en of u een voorkeur hebt voor een specifieke dag.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Metrostation Capelse Brug is vlakbij. Op verzoek haal ik u daar op en breng ik u uiteraard terug.

Bereikbaarheid per auto:  De Franckstraat is uiteraard goed te bereiken per auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Overdag kunt u op de oprit parkeren, ‘s avonds bij het speeltuintje vlakbij ons huis.

Het is ook mogelijk om via Skype een consult te krijgen als u om welke reden dan ook niet face-to-face wilt of kunt afspreken. Skype is erg makkelijk te installeren en is gratis. Ook heb ik de laatste tijd meerdere telefonische cliënten gehad, tot beider tevredenheid.

English speaking and in need of more information?  Please send an e-mail.

Adresgegevens: Franckstraat 8, 2901 RD Capelle aan den IJssel.

*(Verplicht veld)

Eerste indruk
9,8
Service
9,9
Prijs / kwaliteit
9,9