Maria van Ginneken

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. Integratieve therapie, coaching, counseling en relatietherapie in Capelle aan den IJssel. Ik begeleid met hart en ziel individuën en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

Hieronder vindt u drie pagina’s met de reacties van ex-cliënten. Helemaal onderaan staan de reviews die op www.allebedrijvenin.nl zijn geplaatst.

Schrijf uw ervaringen met Heart-to-Heartcoaching op onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u alleen uw voornaam gebruiken zodat u anoniem kunt blijven. Het invullen van uw e-mailadres is niet verplicht. Dankuwel!

 


 Naam *
 E-mail
 Website

 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(38)
>
(38) iris vastenouw
Mon, 19 March 2018 11:45:31 +0000

Maria heeft mij en mijn man goede adviezen gegeven. wij kunnen nu weer verder met elkaar. Heel erg bedankt hiervoor.

(37) Wouter & Simone
Tue, 6 February 2018 13:58:55 +0000

Dat moment dat alles leek in te storten. Hoe samen verder...? Op zoek naar hulp. Al snel was daar Maria. De recensies hebben niet gelogen. Wij zochten een mensen mens. Iemand die door begrip, compassie, ervaring en inzicht al snel onze neuzen weer in dezelfde richting kreeg. Niet alleen qua relatie, maar ook afzonderlijk onze demonen hielp te verwerken. In haar eerste e-mail stelde ze ons gerust, "je zenuwen zullen snel voorbij zijn". En zo was het. Je ligt niet op de bank, te praten tegen een afstandelijke dokter. Maria neemt je aan de hand mee, voelt heel intuitief aan waar de pijnpunten liggen en begeleidt je in de richting die je op wilt. Gegrond, professioneel, menselijk.
Onze relatie groeit, als persoon zijn we sterker. We blijven eraan werken!
Enorm dankbaar!!


(36) D. H. deel 1
Tue, 27 June 2017 20:06:10 +0000

Toen ik voor de eerste afspraak bij Maria binnenstapte, zag ik het allemaal even niet meer zitten. Ik liep op dat moment met twee vragen rond: “Wie ben ik nou eigenlijk”, en “waar moet ik heen vanaf hier”. In die periode was ik zowel mijzelf als de richting in mijn leven kwijt.

Nu, een maand of zes later, is alles veel duidelijker en weet ik weer wie ik ben, wat ik wil en wat ik niet wil in mijn leven. Vanaf de eerste sessie voelde ik mij zeer op mijn gemak. Dat komt onder andere doordat Maria echt de tijd voor je neemt, heel goed luistert maar vooral doordat zij haar professionaliteit en kennis van zaken combineert met haar persoonlijke levenservaring. Geen therapeut/coach die alles uit de boeken heeft, maar iemand die het leven kent; Van mens tot mens!

(35) D. H. deel 2
Tue, 27 June 2017 20:04:51 +0000

Door middel van een individueel coachingstraject liet Maria mij stap-voor-stap zien waar, wanneer en hoe ik bepaald gedrag had aangeleerd, hoe het mijn leven beïnvloedde en hoe ik dit kan veranderen. Zij nam mij mee terug naar mijn jeugd en van daaruit weer terug naar het heden. Gedurende de hele reis heb ik mij veilig gevoeld. Ik heb gehuild, ik heb gelachen, maar ik heb vooral inzicht gekregen in mijzelf en mijn handelen. Ik ben Maria erg dankbaar voor haar hulp.

Maria’s kracht ligt in haar mens zijn!

(34) Anoniem
Tue, 10 January 2017 10:38:03 +0000

Maria heeft zowel mijzelf als mijn relatie weer op de rit gekregen. Alle ballen in de lucht proberen te houden eiste zijn tol. Ik was ver van mezelf verwijderd geraakt, voelde me vlak en de verbinding in onze relatie was ver te zoeken. Ik koos voor Maria vanwege het goede gevoel dat ik kreeg na het lezen van haar website. Tijdens het individuele coachingstraject heeft Maria me in laten zien welk gedrag ik vertoon, waar dit vandaan komt, hoe ik dit kan veranderen en wat me dit oplevert. Na elke sessie stapte ik sterker de deur uit. Naast de individuele coaching heb ik samen met mijn vriend een aantal relatie coaching sessies gedaan. Een aanrader! Maria wist dit traject goed te scheiden van mijn individuele traject. Ik ben Maria heel erg dankbaar. Mede dankzij haar fijne persoonlijke benadering kunnen mijn vriend en ik weer vooruit kijken naar een mooie toekomst samen.
De verbinding in onze relatie is terug en ik voel me sterker dan ooit!


(33) Joris
Tue, 8 November 2016 11:05:21 +0000

Maria heeft mij geholpen om met vertrouwen een nieuwe stap in mijn werkzame leven te zetten. Door belemmeringen in kaart te brengen en wensen voor groei te identificeren. Vervolgens begeleidde zij me op scherpzinnige en creatieve wijze om de gestelde doelen te bereiken. Resultaatgericht en zeer betrokken. Nu, enkele maanden werkzaam in een nieuwe functie, ervaar ik de gewenste rust en vertrouwen. Ik kijk met veel plezier terug op een periode van intensieve persoonlijke groei.

(32) Diederik
Thu, 3 November 2016 16:11:30 +0000

De afgelopen 2 jaar heb ik met Maria een geweldig coaching traject doorlopen. Ik heb het ervaren als één grote ondekkingsreis. Ik heb geleerd anders naar bepaalde zaken te kijken, maar vooral ook geleerd om dingen anders te voelen. Dit bespaart mij elke dag een hoop energie die ik weer voor andere doeleinde kan gebruiken. Met andere woorden, ik heb bij Maria een manier van leven gevonden die mij de rust geeft waar ik al heel mijn leven naar zocht.

Nogmaals bedankt Maria

(31) Anoniem
Thu, 7 July 2016 17:33:05 +0000

Wij zijn erg blij met de hulp die we hebben gekregen van Maria. De gesprekken waren soms best pittig en het was niet altijd leuk, maar we zijn er wel veel sterker uitgekomen. Zelf heb ik geleerd wat meer voor mezelf op te komen en dat ik er mag zijn. Mijn man heeft ontdekt dat het fijn kan zijn om met elkaar te praten en samen hebben we ontdekt welke verkeede patronen er waren ingesleten en wat we daaraan kunnen doen.

Nu kunnen we het weer samen verder. Bedankt Maria!

(30) w&y
Tue, 24 May 2016 14:50:54 +0000

DERDE DEEL: GELIEVE DEZE RECENSIE VANAF 156 VAN ONDEREN NAAR BOVEN TE LEZEN, ER WAS NIET GENOEG RUIMTE!

Het ging om zo maar te zeggen vrij “smooth”.Dat was dus de kracht van Maria. Bij de 5e sessie waren we beide zover dat we voldoende vertrouwen opgebouwd hadden om door te gaan met elkaar. Er volgde nog een laatste 6e sessie om er in ieder geval echt zeker van te zijn. Of dat het nu altijd verder goed zal blijven tussen ons is koffiedik kijken, maar mocht er twijfel komen weten we beide wie er gebeld gaat worden.
Maria bedankt voor je, in onze ogen, unieke inzet en we hopen met dit relaas ook anderen ervan te hebben overtuigd dat het loont om de stap naar jou te zetten.
Y & W


(29) w&y
Tue, 24 May 2016 14:49:37 +0000

Met de nodige scepsis en argwaan, het was tenslotte een vrouw, dus de kans was dat ik er 2 tegenover me zou krijgen, naar de 1e sessie. En dan ontmoet je een ontwapenende vrouw zonder poespas, die in staat is om je in woord en gebaar beide het gevoel te geven dat er naar je geluisterd wordt en ook nog begrip heeft voor de frustraties van beide.
Maar ik kwam er voor de laatste ronde, dus bleef alert. Maria luisterde en noteerde, geen pagina’s vol, maar wel steekhoudend. En Maria koos geen kant.Na een 3 tal sessies nam bij ons beide de drang af om ons over en weer negatief uit te laten over de ander. Maar Maria had al onze grieven over de ander wel genoteerd en ook de eisen die we beide gesteld hadden om de relatie voort te zetten, zoals we later zouden merken.Wat wij beide merkten, was dat we eigenlijk zonder het direct door te hebben, weer bereid waren om naar elkaar te luisteren en vooral bereid waren elkaar tegemoet te komen bij verschillen van mening. ZIE VERDER HIERBOVEN........

>
Eerste indruk
9,8
Service
9,9
Prijs / kwaliteit
9,9