Maria van Ginneken

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. Integratieve therapie, coaching, counseling en relatietherapie in Capelle aan den IJssel. Ik begeleid met hart en ziel individuën en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

Hieronder vindt u drie pagina’s met de reacties van ex-cliënten. Helemaal onderaan staan de reviews die op www.allebedrijvenin.nl zijn geplaatst.

Schrijf uw ervaringen met Heart-to-Heartcoaching op onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u alleen uw voornaam gebruiken zodat u anoniem kunt blijven. Het invullen van uw e-mailadres is niet verplicht. Dankuwel!

 


 Naam *
 E-mail
 Website

 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(38)
(28) Willem en Yvonne
Sat, 21 May 2016 16:03:03 +0000

Als je een relatie hebt van bijna een half mensenleven is de kans dat je indut en de relatie verwaarloosd helaas aanwezig en soms komt het zover, zoals bij ons, dat je wakker schrikt en alleen nog maar denkt van; uit elkaar gaan is het beste. Echter, als iemand die gewend is om te vechten voor alles dat in het leven bereikt is, was ik van mening er niet uit te stappen zonder nog een laatste ronde te knokken. Relatie therapie dus, maar waar begin je en hoe moet dat er dan uitzien. In ieder geval waren we beide bereid om het te proberen, maar wie, waar of hoe, dat werd zoeken en veel internet sites bekijken en om eerlijk te zijn, daar werd je niet altijd vrolijk van. Het koren van het kaf scheiden heet dat dus. We wilden uiteindelijk iets waarbij we geen nummer waren en ook niet aan een of ander rittenkaart systeem vast zouden zitten en ook geen heel jong iemand zonder eigen levenservaring, dus geen eindeloos geklets van beterweters.
We kwamen uit bij Maria. ZIE VERDER HIERBOVEN.......

(27) Pascalle
Sun, 10 April 2016 19:59:41 +0000
email

Al een tijd volg ik relatie- en individuele therapie bij Maria. Ik kan mij oprecht geen fijnere therapeut wensen dan Maria! Maria heeft niet alleen veel kennis van zaken door studies, maar weet oprecht veel door haar eigen ervaringen in het leven. Ze speurt heel snel een probleem op waar ze goed kan inspelen en hier ben ik zo erg mee geholpen. Ik ben er nog niet maar heel erg op de goede weg. Ik heb in mijn leven veel te maken gehad met instanties maar nog nooit zo goed geholpen als Maria dat doet. Echt met haar hele hart. Ze slaat de spijker op zn kop met haar bevindingen. Een topwijf. Eerlijk waar! Bedankt Maria, bedankt dat je in mijn leven bent gekomen en me helpt het leven weer zinvol te maken.

(26) mc
Fri, 11 March 2016 18:24:35 +0000

Maria was my first ever go to person for advice. My nerves/uncertainty were gone within the first session. She is open hearted and easy to get on with. Her skills have helped me enormously in my personal development, she's provided me with the tools that make me a better person for me and to believe in myself again. If anyones thinking about getting some advice i'd say go for it, you will only gain from Maria.

(25) Wesley
Sun, 21 February 2016 21:28:46 +0000

Deze recensie zette ex-client Wesley op mijn pagina op "www.allebedrijvenin.nl" Daar is hij dus ook te zien!

"Ervaren professional die je inzichten geeft en tools aanreikt die je verder helpen".

19 februari 2016 om 13:10
Ik ben voordat ik bij Maria terecht ben gekomen eerst in behandeling geweest bij een psycholoog. Het grootste verschil tussen de psycholoog en Maria is dan ook dat zij opzoek gaat naar de oorzaken van gedrag en waarbij mijn psycholoog alleen maar bezig was met hoe ik mijn gedrag kan beheersen.

Ik ben Maria dan ook erg dankbaar voor de nieuwe inzichten die zij mij heeft gegeven over mijzelf. Met die inzichten heb ik mijzelf kunnen helpen op zowel persoonlijk als op mijn werk.

Vanaf de eerste sessie voelde ik mij erg op mijn gemak. Maria is een warm persoon met zowel professionele als persoonlijk ervaringen, ook haar praktijk is erg prettig.

Enige disclaimer is wel, zij geeft je de tools & inzichten maar uiteindelijk moet je het wel zelf doen! Dat komt door het toegenomen zelfvertrouwen wel goed!

(24) M. Maria
Wed, 23 December 2015 20:34:12 +0000
email

Lieve Maria,

Tot de dag van vandaag ben ik enorm blij dat ik via via bij jou terecht ben gekomen.Nog steeds was en is dit de beste aanrader ooit.Waar ik in mijn verleden vaak het gevoel had dat niemand mij begreep heb jij mij veel over mezelf leren ontdekken.Ik heb mijzelf door jou leren kennen en heb een manier gevonden om mijn verleden een plek te geven.Inmiddels kan ik hierdoor zelfs trots zijn op wie ik nu ben.Door jou heb ik juist geleerd dat mijn verleden mij gemaakt heeft tot wie ik ben.De gesprekken met jou zijn erg fijn en ik voel mij erg op mijn gemakt.Je bent een lieve, krachtige, begripvolle, spontane en warme vrouw met veel kennis van zaken.Voor mij heb jij veel puntjes op de i gezet en daar ben ik je erg dankbaar voor! Voor mij is dit geen afscheidsbericht maar ik vond het erg belangrijk om mijn waardering uit te spreken. Bedankt en tot gauw weer Maria Liefs Jouw naamgenoot M.Maria

(23) Ronald
Sun, 1 November 2015 16:54:40 +0000

Luistert, vraagt, analyseert, confronteert, geeft ruimte aan echt gevoel en emotie, onderwijst en is lief, aardig, streng, direct, duidelijk en geloof me dat dat helpt!

(22) Brenda en Theo
Wed, 21 October 2015 12:42:58 +0000

Dear Maria

We can honestly say that you were our last hope to save what was left of our marriage.

Why did we choose you? Well, even though I have lived here for 27 years, I needed someone I could talk to in my own language and who really understands the English culture and way of thinking.

We came away after that first meeting feeling that we had a good chance of making a go of it. It was a bit of a rollercoaster ride, but we got there in the end, thanks to you.

We learnt so much about each other and are now happier than we have ever been, despite our “cultural differences”!

Maria, you are a very special lady with an exceptional gift. There aren’t many people who are as warm and caring as you. We can’t thank you enough for what you have done for us.


With love from
Brenda & Theo


(21) Jacqueline
Wed, 9 September 2015 20:33:39 +0000

Warm en toegewijd

Ik ben heel erg blij dat ik bij Maria terecht gekomen ben. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn zoektocht om mezelf weer terug te vinden en weer in het leven te staan zoals ik dat zelf wil. De manier waarop zij dat doet is heel persoonlijk, met veel warmte en toewijding. Ik heb hele fijne gesprekken met haar gevoerd waarbij Maria echt heel goed luistert en de juiste vragen stelt op het goede moment zodat ik echt verder kwam. Ik voelde me na afloop van elk gesprek altijd fijner! Ik ben blij dat ik mezelf deze "me-time" met Maria heb kunnen veroorloven en ik kan het iedereen aanraden! Ook nu na een paar maanden voel ik me nog steeds heel erg goed, Maria heeft mij echt goed geholpen met mijn eigen basis terug te vinden en mijn eigen leven te leiden zoals ik dat graag wil!


(20) Soraya
Fri, 21 August 2015 17:51:21 +0000

Lieve Maria.. In januari kwamen wij als getrouwd stel bij u binnen.. We haddden problemen en stonden op het punt om uit elkaar te gaan. Ben zo blij dat we u gevonden hebben, u neemt altijd de tijd voor ons, kijkt nooit op de klok tijdens de sessies,en beantwoord altijd uw mail of telefoon ondanks het tijdstip!Dankzij u hebben wij een sterkere band gekregen en gaat het super tussen ons.. U heeft een hart van goud en heeft een heel speciaal plekje in ons hart verovert!

Nogmaals bedankt voor alles!!

Heel veel liefs van ons!!!



(19) Liset
Wed, 24 June 2015 22:00:07 +0000
email

Om mijn verhaal af te maken (had het max aantal letters bereikt):Terwijl ik je bezoek begint mijn vriend symptomen te krijgen van een burn-out en tijdens mijn laatste sessie besluit ik alvast een afspraak te maken voor mijn vriend. Ook hij kan na een aantal sessies er weer tegen aan! Verder wil ik je complimenteren over hoe graag je mensen wil helpen en je de tijd voor ons nam. Bij deze wil ik je nogmaals bedanken. Dikke kus Liset

Eerste indruk
9,8
Service
9,9
Prijs / kwaliteit
9,9