Maria van Ginneken

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. Integratieve therapie, coaching, counseling en relatietherapie in Capelle aan den IJssel. Ik begeleid met hart en ziel individuën en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

Hieronder vindt u drie pagina’s met de reacties van ex-cliënten. Helemaal onderaan staan de reviews die op www.allebedrijvenin.nl zijn geplaatst.

Schrijf uw ervaringen met Heart-to-Heartcoaching op onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u alleen uw voornaam gebruiken zodat u anoniem kunt blijven. Het invullen van uw e-mailadres is niet verplicht. Dankuwel!

 


 Naam *
 E-mail
 Website

 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(38)
(18) Liset
Wed, 24 June 2015 21:58:10 +0000
email

Lieve Maria, wat heb je ons zo veel meer gegeven dan alleen hulp. Eerst in 2011 ben ik bij je terecht gekomen via internet omdat we een sleur hadden in onze relatie. Na een aantal (heftige en confronterende) sessies zijn we er bovenop gekomen met grote dank aan jou en de wil van ons. 4 jaar later heb ik last migraine aanvallen/spanningshoofdpijn. Na een bezoek aan de dokter en een proffesionele maseusse besluit toch weer contact met jou op te nemen, omdat dat wat ik had geprobeerd niet genoeg hielp. De migraines bleven maar komen. Wat ben ik blij dat ik dat besluit weer had genomen! Na een aantal sessies met de meegekregen oefeningen, kennis, advies en lieve complimenten van jou en ook weer o zo belangrijk de inzet/wil van mij ben ik ook hier weer bovenop gekomen en voel me vrijer en sterker dan ooit. Al het verleden, waar ik in eerste instantie niet (meer) van wist dat me dat dwars zat, heeft een plekje gekregen en ik begrijp en ken mezelf nu zo goed. Maakt een hoop duidelijk.

(17) Barbara
Sat, 25 April 2015 19:23:07 +0000
email

Ik heb heel goede ervaringen met Maria, wat bij mij goed binnenkwam ,zij is ervaringsdeskundige op mijn gebied,dus raakvlakken en dat heeft heel goede gesprekken opgeleverd.
Zonder dat hierboven had het ook zeker goed gegaan ,als ik iemand wist die hulp nodig zou hebben stuur ik hen naar Maria,dank je wel Maria je bent een vrouw om van te houden en dat is in mijn geval zeer zeker zo.
Na 5 sessies waren we klaar onvoorstelbaar en dan te weten dat ik van heel diep gekomen ben.
Je ben een professional snel en effectief.
Dag Maria ik ga de gesprekken missen!!!!

(16) SvW
Mon, 13 April 2015 08:16:48 +0000

Na een halfjaar door blijven gaan en maar blijven denken dat ik het zelf wel op kon lossen, kreeg ik van een vriendin het advies om contact op te nemen met Maria. Gelijk al bij de eerste kennismaking voelde ik me op mijn gemak. Maria is een erg warm persoon waardoor je makkelijk begint met praten, voordat ik het wist lag heel mijn verhaal op tafel. Ze neemt de tijd voor elke sessie, er wordt niet op de klok gekeken waardoor je het gevoel hebt alles rustig en uitgebreid te kunnen bespreken. Na vijf sessies hadden zowel Maria als ik het idee dat ik wel klaar was. Ik had nooit gedacht überhaupt met een professional te gaan praten en al helemaal niet dat het ook zo snel en effectief kon helpen! Bedankt Maria!

(15) Max
Mon, 13 April 2015 07:33:19 +0000

Voor mij is Maria een heel bijzonder persoon. Vanaf de eerste afspraak was er al een klik. Maar hoe kan dat ook anders, met zo'n zachtaardig, lief, warm en empathisch mens. Naast deze belangrijke eigenschappen beschikt Maria ook over een ruime hoeveelheid kennis en professionaliteit. Ze luistert extreem goed, legt razendsnel verbanden en is in staat zich volledig in de ander te verplaatsen. Hierdoor wordt je geholpen op de manier die bij jóu past, en ben je samen op zoek naar de kern in een fijn en prettig proces. Kortom; zó blij dat ik Maria heb leren kennen...

(14) A.D
Sat, 21 February 2015 17:14:56 +0000

Wat heb je me geholpen! Bij je begonnen met ( mijn bijna ex-man) relatietherapie. Helaas liep dit anders dan ik had gehoopt. Ik moest alleen verder. Wat heb jij me in de gesprekken die ik met je voerde over veel na laten denken. Je gaf adviezen, dacht mee.
Je bent zo'n lieve betrokken vrouw.
Dank voor je steun en adviezen etc. . Liefs, A

(13) John den Ouden
Thu, 30 October 2014 08:27:32 +0000
email

Bij de eerste kennismaking stelde zij ons meteen op ons gemak. Ze oordeelt niet maar houd je een spiegel voor zodat je daar meer aan de slag kan. Als je daar voor open staat kun je daar veel aan hebben. Wij zijn eerst een paar keer samen geweest en daarna ieder een keer apart waardoor je beide tot andere inzichten komt en dat je daarna weer met elkaar verder kunt. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je haar tips en trucs thuis gaat gebruiken. Tussendoor kun je haar altijd bellen, mailen of whatsappen voor eventuele vragen.
Pluspunten:Zeer goede begeleiding voor niet te veel geld. Ze stelt je op je gemak in een huiselijke omgeving.

(12) Gulay
Mon, 25 August 2014 10:06:58 +0000
email

De naam van Maria's praktijk sprak mij erg aan, dus ik heb gelijk contact gezocht. Het eerste gesprek ging meteen erg goed. Ik had zoiets als PsyQ verwacht, maar ze deed mij versteld staan hoe ze het aanpakte en wat ze zei. Het waren dingen waar ik wat aan had. Ze gaf mij vaak raad op vlakken waarvoor ik in eerste instantie niet kwam en ze bracht het gesprek op het onderwerp terug als ik dreigde af te dwalen. Ik kon alles vertellen en ze confronteerde mij wanneer het nodig was. Ik vond alles prettig, warm en aangenaam en Maria gaf mij weer hoop! Ik wist waar ik aan moest werken en heb dat gedaan. Ze is echt een topper!

(11) Mariska
Sun, 17 August 2014 19:44:55 +0000
email

Onze relatie leek op een dood spoor te zitten, we communiceerden niet meer met elkaar, deden allebei ons eigen ding en leefde langs elkaar heen. Wij zagen zelf geen oplossing en als laatste oplossing zijn we bij Maria terechtgekomen. Ze is open, eerlijk, nooit veroordelend, en elke keer als we bij haar geweest waren kwamen we weer een stapje verder. Het was ook nooit vervelend, geen moeilijke dingen, gewoon beetje praten en dan leek het alsof je vanzelf verder kwam. Dat is dan ook gelijk haar geheim denk ik, ze lijkt het moeiteloos te doen. En ze neemt altijd de tijd, we zijn regelmatig uitgelopen, maar er werd niet op de klok gelet. Wat de prijs betreft...ik denk dat ze voor het werk wat ze doet wel iets meer zou kunnen vragen. Wij zijn haar in ieder geval heel dankbaar!


(10) Hennie
Tue, 29 April 2014 17:52:15 +0000
email

In ongeveer 8 sessies had ik het roer weer stevig in handen.Daarvoor had ik problemen op de werkvloer en thuis ging het ook niet allemaal zo lekker.Je kwam snel tot de kern van de zaak en gaf me opdrachten mee naar huis.De prijs was voor mij betaalbaar en een psycholoog had het niet beter kunnen doen.Als ik weer vastloop, zal ik beslist weer naar je toe komen Je kon goed luisteren en je goed inleven in mijn situatie, prima!.Bedankt! Veel liefs, Hennie

(9) Sandra
Thu, 3 April 2014 14:22:46 +0000

Ik was al bij 4 psychologen en een psychiater geweest vanwege mijn angstaanvallen toen mijn moeder voorstelde het bij een counsellor te proberen. Ze had dingen op uw site gezien die haar aanstonden. Nou dat is een goede zet geweest. U bent de allereerste die dieper ging graven en meteen doorhad waar mijn angst vandaan kwam. Niet aan het symptoom werken, maar uitzoeken wat er aan die angst ten grondslag lag vond u beter dan alleen maar een diagnose. Dat ik mij al zo snel zoveel beter zou voelen en nu dingen durf die ik nog nooit gedaan heb heeft mij zo verrast. Ik zal iedereen aanraden naar u toe te gaan als ze problemen hebben! Nogmaals bedankt en groetjes, Sandra

Eerste indruk
9,8
Service
9,9
Prijs / kwaliteit
9,9