Maria van Ginneken

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. Integratieve therapie, coaching, counseling en relatietherapie in Capelle aan den IJssel. Ik begeleid met hart en ziel individuën en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

Hieronder vindt u drie pagina’s met de reacties van ex-cliënten. Helemaal onderaan staan de reviews die op www.allebedrijvenin.nl zijn geplaatst.

Schrijf uw ervaringen met Heart-to-Heartcoaching op onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u alleen uw voornaam gebruiken zodat u anoniem kunt blijven. Het invullen van uw e-mailadres is niet verplicht. Dankuwel!

 


 Naam *
 E-mail
 Website

 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(38)
<
(8) Silvia Heuvelman
Tue, 11 February 2014 10:35:49 +0000
email

al na 1 afspraak merk ik zoveel verschil met mezelf! U sloeg precies de spijkers op de kop en ik had nooit gedacht dat ik zo snel al weer gelukkig met mezelf kan zijn..
Als ik dit had geweten had ik deze stap veel eerder genomen.

(7) Marian
Tue, 26 November 2013 20:43:52 +0000
email

Na een aantal niet zo goede ervaringen met hulpverleners ben ik zó blij dat ik bij Heart to heart coaching terecht ben gekomen! Maria kan luisteren en verstaan als geen ander, doordat ze echte aandacht voor je verhaal heeft. Ze kijkt niet voortdurend op de klok, ontwerpt therapie op maat en past ze deze waar nodig aan, in plaats van klakkeloos 'boekenwijsheid' toe te passen. Ze komt bij mij aan huis, wat voor mij praktisch heel fijn Is, maar ook vertrouwd, het maakt het voor mij makkelijker om bijvoorbeeld over mijn overleden dochtertje te praten en daar foto's bij te laten zien.
Bij eerdere hulpverleners liep ik o.a. aan tegen dat ik mij als christen niet serieus genomen voelde, Maria respecteert mij in mijn geloof en dat schept voor mij de veiligheid om vrij te kunnen praten.
Maria is een professional met hart voor haar vak en liefde voor mensen!

(6) Masu
Sun, 20 October 2013 19:52:57 +0000
url  email

Hele fijne gesprekken in huiselijke omgeving, en advies waar je wat mee kunt, dus niet gelijk uit elkaar gaan, maar geef het een tweede kans door een goed gesprek en advies waar je wat mee kunt !
Bedankt Maria voor het aanhoren en het geven van allerlei nuttige tips , je humor , en de vinger op de zere plekken te leggen zonder dat het "pijn" deed maar wat je zeker tot nadenken zet ! en de tijd die je volop neemt voor je cliënten !

(5) D. ter H.
Wed, 21 August 2013 09:20:58 +0000

Ik ben blij en dankbaar voor de hulp die je ons hebt geboden. Vanaf de eerste sessie was er al een bijzondere klik . Ook heeft de relatietherapie niet het gewenst resultaat opgeleverdheb ik voor mezelf wel veel uit mijn verleden kunnen afsluiten. Je hebt mij gereedschap bij de hand gekregen om mezelf te betrappen als het weer mis gaat. Ik weet nu wat ik kan doen om weer vol vertrouwen in een gelukkige toekomst te geloven.

(4) Nanc
Sat, 20 July 2013 08:19:01 +0000
email

Ik heb het nooit zo op psychologen en maatschappelijk werkers gehad.Altijd het gevoel dat je maar een nummer bent en als je hulp nodig hebt is dat nou juist het gevoel dat je NIET wilt hebben.De aller eerste keer dat ik bij je kwam was ik wat sceptisch vanwege mijn eerdere ervaringen maar dat gevoel heb je snel weg genomen mede doordat je je huis opensteld en daarmee ook een persoonlijk deel van je zelf laat zien waardoor ik " veilig " ook persoonlijke delen van mijzelf kon laten zien. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ik beoordeeld werd, dat ik een nummer was of dat ik maar beter bepaalde dingen voor me moest houden hoe beschamend die dingen voor mij ook waren. Deze " ziels vrijheid" en jouw geduld hebben er voor gezorgd dat als ik nu in de spiegel kijk ik trots op mezelf ben! Dank je wel Maria , voor je vertrouwen in mij en de goede en diepgaande gesprekken. We hebben een hoop modder weggegraven waardoor ik weer kan zijn wie ik werkelijk ben. Liefs : Nanc

(3) Lidwien
Sun, 21 April 2013 20:17:05 +0000

Ik voelde me erg gezien en gehoord. Ook heb ik heel wat gehad aan de handvatten die je vanaf de eerste keer meegaf, want daardoor kreeg ik het gevoel dat ik er zelf wat aan kon doen. Bedankt!

(2) Corry. 2013
Mon, 15 April 2013 20:49:20 +0000

Bedankt voor je betrokkenheid.
Bedankt voor je openhartigheid.
Bedankt voor het er zijn.
Bedankt voor je luisteren.
Bedankt dat je er was.
Bedankt dat ik je mocht leren kennen.



(1) Dirk de Kok
Fri, 28 December 2012 09:44:21 +0000

Toen we bij jou begonnen waren we het nergens over eens, behalve dat we bij jou aan het goede adres waren! Wat een warmte en begrip kregen we allebei. Dast verraste ons, want ik had van te voren het idee dat je aan de hand van D. zou zijn. Je bent objectief, dat is heel fijn. Je hebt ons gewezen op de vicieuze cirkel waar we ons in bevonden en hoeveel invloed we hebben op het gedrag van de ander. We hebben nu meer begrip voor elkaar en weten wat we bij de ander veroorzaken. Het is goedgekomen met ons en dat hadden we nooit verwacht! Nogmaals bedankt!

<
Eerste indruk
9,8
Service
9,9
Prijs / kwaliteit
9,9