Maria van Ginneken

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. Integratieve therapie, coaching, counseling en relatietherapie in Capelle aan den IJssel. Ik begeleid met hart en ziel individuën en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

Als je er zelf niet meer uitkomt……..

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. coaching, counselling, gezins- en relatietherapie in Capelle aan den IJssel (’s-Gravenland). Ik begeleid met hart en ziel individuen en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

Vreemd genoeg wordt het om hulp vragen vaak als een zwakte gezien, terwijl het juist heel sterk is om in te zien dat je er (samen) niet uitkomt. Elke relatie en elk leven kent zijn goede en slechte tijden, maar als de slechte tijden gaan overheersen en het lijkt of het nooit meer goed gaat, is het tijd om er wat aan te doen. Het is namelijk heel goed mogelijk om de oorzaken van jullie problemen op te sporen en te verhelpen! Er valt zo veel te bereiken door echt met elkaar in gesprek te gaan. Ook clienten die steeds tegen dezelfde problemen aanlopen in hun leven kunnen enorm veel inzicht krijgen in korte tijd.

Omdat ik op heel veel gebieden ervaringsdeskundige ben kan ik heel snel analyseren waar de schoen wringt en welke methode of mengvorm van methoden ik het best kan gebruiken. Elk client is immers uniek! U krijgt van mij geen etiket; ik werk holistisch en kijk dus naar u als geheel en zoek daarbij de passende aanpak.

Wat u van mij kunt verwachten? Ik (ver)oordeel niet, ben altijd objectief en heel betrokken. Ik geef u adviezen en tips mee, zodat u kunt zien wat er verandert als u de dingen anders aanpakt. Onze gesprekken vinden plaats in een omgeving waarin u zich veilig en comfortabel voelt. Al bij het eerste gesprek merkt u dat uw doel dichterbij komt en voelt u zich al beter.

Morgen is de eerste dag van de rest van uw leven! U maakt een afspraak door te bellen met 06-53243987 of via de contactformulier.

All sessions are also possible in English! (Native speaker)

Eerste indruk
9,8
Service
9,9
Prijs / kwaliteit
9,9