Maria van Ginneken

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. Integratieve therapie, coaching, counseling en relatietherapie in Capelle aan den IJssel. Ik begeleid met hart en ziel individuën en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

 

Coaching, counselling en alle andere vormen van individuële therapie

Mijn tarief voor individuële therapie is € 65,– voor sessies van 90 minuten.

Ik ben vrijgesteld van b.t.w. via de Kleine Ondernemersregeling, dus dat betaalt u ook niet. Het tarief is lager dan bij andere aanbieders en de sessies duren langer, omdat ik goede en snelle hulp voor iedereen bereikbaar wil houden. De kans om langlopende problemen definitief op te lossen mag m.i. niet afhankelijk zijn van een hoog inkomen. Het is ook mogelijk om een traject te nemen en het bedrag in één keer te betalen. U krijgt dan 10 sessies voor de prijs van 9 en betaalt € 595,–. U krijgt dan één factuur voor het hele bedrag, dus voor mij minder administratieve rompslomp.

Als u gecoacht wilt worden dan is het heel goed mogelijk dat uw werkgever bereid is om het traject te betalen. Uw functioneren op het werk wordt uiteraard mede bepaald door hoe u in uw vel zit en of u het optimale uit uzelf haalt. Bedrijven hebben een budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling, die voor dit doel aangewend kan worden. In dat geval geldt niet het bedrag van € 65,– per sessie, maar € 900,– voor 10 sessies.

Relatietherapie

Mijn tarief voor relatietherapie is € 75,– voor sessies van 90 minuten.

Het zal duidelijk zijn dat dit soort sessies veel intensiever zijn dan individuele therapie. Ook mijn werk “achter de schermen” (het uitwerken van de verslagen etc.) is veel tijdrovender, omdat er meer personen aan de sessies meedoen.

 

 

 

Eerste indruk
9,8
Service
9,9
Prijs / kwaliteit
9,9