Maria van Ginneken

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. Integratieve therapie, coaching, counseling en relatietherapie in Capelle aan den IJssel. Ik begeleid met hart en ziel individuën en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

coaching

Merkt u dat u niet leeft zoals u zou willen en weet u niet hoe u dat kunt veranderen? Staat u voor een moeilijke keuze, bijvoorbeeld scheiden of blijven, wel of niet van baan veranderen? Loopt u steeds weer tegen dezelfde problemen aan bij de omgang met collega’s, vrienden en familie?

Als u ontevreden bent over een of meerdere aspecten van uw leven of over de manier waarop u problemen aanpakt is coaching of provocatieve coaching – vaak met counseling elementen -  een goede aanpak. Systemisch coachen is ook een optie, vooral als uw positie binnen het gezin, toen of nu, de oorzaak lijkt van de problemen. Dat komt heel vaak voor, want uw jeugd heeft u gevormd! We gaan samen op zoek naar manieren om u meer sturing te geven over uw leven en het weer bevredigender, gelukkiger en minder angstig te maken. Zo heeft uw reactie op “lastige collega’s” vaak te maken met gebeurtenissen die u in uw jeugd zijn overkomen. De wisselwerking tussen u en uw collega’s is vaak symbolisch en doet u aan eerdere gedrags- en gedachtenpatronen denken. Ook met Voice Dialogue zijn goede resultaten te bereiken. Voice Dialogue is een speelse doch doeltreffende manier om meer kanten van je persoonlijkheid te ontdekken en in te zetten om gelukkiger te worden! Tevens bied ik een traject aan waarbij alle mogelijke problemen en probleempjes behandeld worden: Persoonlijke Effectiviteit op Maat. Ook heel geschikt als u op verzoek van uw werkgever een persoonlijk ontwikkel traject wilt. U krijgt dan een offerte voor uw werkgever waarin uw doelen worden benoemd en niet de reden(en) waarom u in bepaalde opzichten niet optimaal kunt functioneren. Hetzelfde geldt voor Persoonlijke Effectiviteit op Maat II, een traject van 15 sessies, die vooral ingezet zal worden als er ook gecounseld moet worden.

 

TARIEF:  Individuele coaching sessies zijn € 65,– per sessie van 90 minuten. Bij vergoeding door uw werkgever (Persoonlijke Effectiviteit op Maat) € 900,– per traject van 10 sessies van 90 minuten en een (gratis) terugkomsessie. Bij een vergoeding door uw werkgever (Persoonlijke Effectiviteit op Maat II) € 1350,– per traject van 15 sessies van 90 minuten.

 

Eerste indruk
9,8
Service
9,9
Prijs / kwaliteit
9,9