Maria van Ginneken

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. Integratieve therapie, coaching, counseling en relatietherapie in Capelle aan den IJssel. Ik begeleid met hart en ziel individuën en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

 

Kiezen voor Heart to Heart Coaching betekent…

Een “heart to heart” gesprek staat voor een openhartig, eerlijk en vertrouwelijk gesprek. Maar ook voor een warm onthaal, begrip en empathie. Ook duren de sessies 90 minuten i.p.v. de gangbare 45-55 minuten. Dat betekent dat we veel meer kunnen bespreken tijdens de sessies en dus eerder klaar zijn! Uiteraard zijn de kosten daardoor ook lager. Ik doe mijn werk met hart en ziel en alles draait om de cliënten!

Kiezen om aan uzelf, uw relatie of aan uw leven te werken is een hele stap, dus het is heel belangrijk om “de klik” en een gevoel van veiligheid te hebben. U mag van mij betrokkenheid, warmte en zorg verwachten en ervan overtuigd zijn dat ik mij 100% voor u en/of uw relatie inzet. Vanwege het downsizen van mijn praktijk heb ik recentelijk mijn praktijkruimte opgezegd, dus de gesprekken vinden plaats aan huis, in een prettige huiselijke omgeving. U kunt overdag voor de deur parkeren en ‘s avonds in de straat. 

Wachttijden?
Bij veel instanties in de psychische gezondheidszorg zijn lange wachttijden. Ook als u eenmaal een traject bent ingegaan of in behandeling bent bepaalt de agenda van de therapeut wanneer, hoe vaak en hoelang u “mag” komen. Omdat ik zelfstandig werk speelt dat bij mij geen rol van betekenis, hoewel het de ene periode drukker is dan de andere periode en het ‘s avonds meestal drukker is dan overdag. U kunt meestal snel terecht omdat ik er alles aan doe om u snel in te plannen. U hebt meestal lang geaarzeld om tot die stap te komen en dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk beginnen!

Sessies via Skype vanwege de afstand?
Als u mij liever per Skype consulteert dan is dat ook mogelijk. Het spaart (reis)tijd en is uiterst praktisch! Ik heb er heel goede ervaringen mee – het is niet minder of lastiger dan face-to-face sessies. Ook met telefonische sessies heb ik inmiddels goede ervaringen opgedaan met cliënten die te ver weg wonen om naar de praktijk te komen.

Opleiding?
Het tarief dat ik hanteer is laag gehouden omdat ik zo laagdrempelig mogelijk wil zijn. Niet alleen mensen met veel geld hebben recht op snelwerkende en deskundige hulp, iemand met minder inkomen heeft de hulp minstens zo hard nodig! Dat lage bedrag zegt niets over mijn deskundigheid en goede resultaten; ik heb opleidingen gedaan op het gebied van coaching en coaching specialisaties zoals coaching bij ADHD, Rouw en Depressie en na sexueel misbruik, Counselling en diverse counselling specialisaties,, Relatietherapie en Relatie Counselling, Oplossingsgerichte Therapie, Cognitieve Gedragstherapie, Rationeel Emotieve Therapie en Systemisch Werken. Recentelijk heb ik Ontwikkelingspsychologie en Voice Dialogue gedaan, vanwege de zeer aansprekende techniek. Ook leer ik steeds nieuwe therapeutische technieken en bezoek ik allerlei workshops en seminars op mijn vakgebied om van de laatste ontwikkelingen en inzichten op de hoogte te blijven. Voor wat de resultaten betreft verwijs ik naar “recensies”.

U maakt een afspraak voor een intake door het contactformulier in te vullen (voorkeur) of te bellen naar 06-53243987

All therapeutic sessions are also possible in English (native speaker!)

 

Eerste indruk
9,8
Service
9,9
Prijs / kwaliteit
9,9