Maria van Ginneken

Mijn naam is Maria van Ginneken en ik heb sinds april 2010 een praktijk in o.a. Integratieve therapie, coaching, counseling en relatietherapie in Capelle aan den IJssel. Ik begeleid met hart en ziel individuën en stellen op hun zoektocht naar meer evenwicht in hun leven, het verwerken van negatieve ervaringen en/of het verbeteren van hun relatie.

 

 

Duur van de sessies:

Zowel de intakesessie als de vervolgsessies duren 90 minuten. Dit omdat ik de gebruikelijke sessieduur van 45-50 minuten te kort vind om alles te kunnen bespreken. Soms is het nodig om – uiteraard in overleg met u – nog even door te gaan.

Verwachte duur van de therapie:

Afhankelijk van de probleemstelling zijn er meestal tussen de vijf en tien sessies noodzakelijk. In andere gevallen, bijvoorbeeld in het geval van dieperliggende of zwaardere problematiek, kan het wat langer duren. Ook als aparte sessies met (een van de) partners of gezinsleden plaatsvinden kan het langer duren. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met u.

Betaling:

Helaas is gebleken dat het incasseren van de kosten van een sessie heel veel tijd in beslag neemt als niet op tijd wordt betaald en er gemaand moet worden, wat nogal eens voorkomt. Ik verzoek u dan ook vriendelijk om de sessies per keer en contant te betalen. Uiteraard krijgt u steeds een factuur mee voor uw administratie. Bij niet contante betaling geldt dat in ieder geval vóór de volgende sessie betaald moet zijn.

Afspraken afzeggen:

Zoals gebruikelijk binnen de gezondheidszorg kunnen afspraken tot 24 uur van te voren worden afgezegd en verzet. Wanneer een afspraak niet tijdig wordt afgezegd of als u niet komt opdagen voor de intake of een sessie krijgt u een factuur van de helft van de sessieprijs: € 32,50 respectievelijk € 37,50. Ik hoop op uw begrip, ik kan immers tijd die voor u is gereserveerd niet voor een adere cliënt gebruiken.

Graag op tijd:

Het zou fijn zijn als u op tijd komt, dat wil zeggen niet te laat maar ook niet te vroeg. De sessies volgen elkaar vaak op en dan kan ik nog met de vorige client bezig als u komt. Omdat ik sinds 1 mei aan huis werk heb ik geen wachtkamer.

Dank u wel!

Eerste indruk
9,8
Service
9,9
Prijs / kwaliteit
9,9